top of page

wat fans zeggen over de opsteker

Pas kreeg ik een heel bijzonder cadeautje. In een klein doosje zat een gouden speld in de vorm van een keitje met een heel mooi tekstje erbij.

 

Mijn hart maakte een sprongetje en gaf de dag een gouden randje, ik draag hem graag en als ik ernaar kijk geeft het mij het gevoel van: ik mag er zijn.

 

Voor de gulle gever is er een plaatsje in mijn hart !

Marian Janssen, ondernemer

tissues.jpg

Wij gebruiken de opstekers als dank voor gastsprekers bij bijeenkomsten. De hele presentatie van het doos en de kei zelf is hartstikke mooi.


Je geeft iemand echt een bijzonder cadeau en laat hem of haar ook echt bijzonder voelen!

Melanie Maas, secretaresse gemeente Almere

prijzen.jpg

Een paar jaar geleden lag er een gouden envelop in de bus. Met een gouden opsteker en een prachtige persoonlijke brief. De aandacht en waardering voelden ook echt als een opsteker.

Ik draag hem vaak en krijg er altijd vragen over. Inmiddels hebben onze opdrachtgevers de opstekers ook alweer ruim honderd keer verspreid.

Een prachtige beweging van aandacht en waardering in het bedrijfsleven!

Sandra Boer, oprichter Art Partner

chocolade.jpg


De wereld is vol met heel bijzondere en mooie mensen die iemands dag maken. Waaronder dus de jouwe! En daarom maak ik ze nog steeds met heel veel plezier.

 

Naschrift bij de Coronacrisis:

Ik maak de opsteker al vele jaren voor vele mooie mensen en even zo bijzondere momenten. Nu is er echt een heel bijzondere tijd aangebroken die laat zien tot hoeveel moois mensen echt in staat zijn. Ik ben blij dat ik daar op mijn manier een bijdrage aan kan leveren om al die prachtige  mensen te eren en al die momenten te vieren. Mijn Leitmotiv is al jaren #gunnendelenvieren.

opsteker au 4.jpg
bottom of page